top of page

Welkom bij 

KILIC & Partners Advocaten  

Istanbul, Turkije

 

 

KILIÇ & Partners is een full service advocaten kantoor gevestigd in Istanbul, Turkije dat juridisch advies en consultaties aan Nederlandse en Turkse ondernemingen levert. 

 

Onze clientèle omvat ondernemingen uit agrarische, medische en technologie sectoren. Derhalve maken de juristen bij KILIC & Partners zich sterk om cliënten op alle fronten bij te staan in de verschillende handelsrelaties tot Turkse ondernemingen. 

 

Ons team van advocaten, academici en juristen levert juridisch advies op maat inzake verscheidene jurisdicties en rechtsgebieden. Met een globaal netwerk aan specialisten, maakt het kantoor mogelijk om cliënten ook buiten Turkije te assisteren. Daarnaast kunnen de Nederlandse juristen inzicht verschaffen met betrekking tot de praktische verschillen binnen het Turks rechtsstelsel in vergelijking tot het Nederlandse rechtsstelsel.  

 

Het kantoor focust zich zowel op Financiële Zekerheden, het Mededingingsrecht, Arbeidsrecht, Grensoverschrijdende Contracten, Bemiddeling als de Juridische Processen. 

 

Ons internationale team is altijd beschikbaar om u te assisteren in het Engels, Duits, Italiaans, Frans, Nederlands, Oekraïens, Portugees, Russisch, Spaans, Arabisch en Turks. 

 

Turkije is een jong en dynamisch land op het gebied van investeringen. Het is momenteel de plek van vestiging voor vele internationale ondernemingen en ondernemers. Daarnaast bieden ook de Turkse ondernemingen vollop medewerking op het gebied van distributie, energie en infrastructuur, almede de afhandeling van M&A vraagstukken en bankzaken.

EU & BeNeLux Desk
Taalen: Engels, Duits, Turks
eulegaldesk
Iberian & Americas turkish legal issues blog

EU & BeNeLux Desk

 

 

Call +90 212 277 4111

Formulier succesvol verzonden !

De rechtsgebieden

 

Commerciële Contracten 

Mededingingsrecht 

Internationaal Handel 

Intellectuele Eigendom 

M & A 

Privatisatie | PPP 

Faillissementsrecht 

Aanbestedingsrecht 

Juridische analyses & Risico Management 

bottom of page